förlåt

jag har inte haft tid att vara inne på bloggen så mycket denna vecka.
jag har heller inte så mycket att skriva om, jag ser hur dagarna blir varje dag och sen så får jag se hur det blir. orkar inte bestämma hur jag ska göra.
vist hjälpte jag en kompis idag, hon ådde bra och jag började prata om gurka och om sniglar och hon började skratta på direkten. jag skämtade om 2 adra kompisar var lika en snigel. och hon började typ garva på direkten, vist är jag konstig,skum, korkad men jag vill att alla i min närhet ska å bra.

inget som ska hända

man ska inte dö som ung. man ska inte dö av krig, självmord eller mord. man ska dö av ålder, vis kan man dö av en sjukdom men det ska man inte heller göra.
vist har jag försökt tagit livet av mig flera gånger men jag har lärt mig nu att livet ska man leva. man ska inte ha och ha saker hela tiden, man ska nöja sig med det man har. men om man blir slagen hemma så ska man bli förflyttad till något annat ställe. men om man inte vill leva för att det inte finns något bra i livet så ska man tänka efter, då kommer man på att man kan leva för andra personer oxå.

slut för dagen, men jag kan alltid nås på min mail.

RSS 2.0